Skip to main
Total Security
KasperskyTotal Security

Toate nevoile tale de securitate, într-un singur produs

Bucură-te de un sentiment de siguranță fără egal, cu protecție premiată împotriva hackerilor, virușilor și malware-ului. Plus protecția plăților și instrumente de confidențialitate care te apără din toate părțile.

Caracteristici premium incluse:

 • VPN gratuit cu până la 300 MB de trafic pe zi
 • Kaspersky Password Manager Premium gratuit
 • Kaspersky Safe Kids Premium gratuit
Compatibil cu:
Windows®
macOS®
Android™
iOS®
Total Security
Total Security
KasperskyTotal Security
* Oferta numai pentru 1,2,3 și 4 dispozitive

Premii și performanțe

Apărare completă împotriva amenințărilor cibernetice

Rețea securizată
Obține confidențialitate și libertate online cu VPN
 • Criptează-ți datele pe Wi-FI public riscant
 • Ascunde-ți adresa IP, chiar și față de furnizorul de internet
 • Asigură-te că acțiunile tale online nu sunt înregistrate
 • Conectează-te la servere private ultrarapide
Safe
money
Protejează-ți banii, identitatea și confidențialitatea
 • Fă plăți prin intermediul unui browser criptat
 • Oprește hoții de identitate, cu anti-phishing
 • Securizează-ți parolele într-un seif privat
 • Blochează-ți aplicațiile de Android cu securitate suplimentară
Apără siguranța copiilor tăi online și în lumea reală
01
Urmărire prin GPS și alerte
Găsește-ți copiii pe o hartă, definește o zonă sigură în care să stea și primești alerte dacă o părăsesc.
GPS tracking & alerts
badge
Urmărire prin
GPS
02
Căutare în siguranță pe YouTube
03
Filtre pentru site-uri web
04
Timpul petrecut în fața ecranului și utilizarea aplicațiilor
GPS tracking & alerts
badge
Urmărire prin
GPS
GPS tracking
Căutare în siguranță pe YouTube
alerts
Filtre pentru site-uri web
alerts
Control parental

Ce se află în Kaspersky Total Security?

Apărare antivirus
Protecție multi-strat proiectată să prevină și să neutralizeze malware.
 • Antivirus în timp realScanează continuu dispozitivele dvs. căutând viruși, viermi, troieni, programe de criptoblocare, programe rootkit și spyware, apărându-te atât de amenințările online noi, cât și de cele consacrate.
 • Prevenirea automată a exploatării (doar pentru Windows)Identifică exploatări complexe de rețea la nivelul PC-ului tău. Aceasta include detectarea exploatărilor EternalBlue și SMBloris, care pot să provoace căderea sistemelor de operare și instabilitatea calculatoarelor tale.
 • Eliminarea troienilorDetectează și elimină viruși tip cal troian și viermi de internet care încetinesc PC-urile tale cu Windows și dispozitivele tale Android. Acest lucru se face automat, deci nu este necesar să editezi manual fișiere de sistem.
 • Detectarea instantanee a amenințărilorAsigură analiză în timp real, non-stop a fișierelor, aplicațiilor și site-urilor web la nivelul calculatoarelor tale și dispozitivelor Android, apărându-te pe tine și datele tale prin detectarea rapidă a amenințărilor.
Anti-hacking
Previi accesarea neautorizată și deturnarea calculatorului și dispozitivelor tale mobile.
 • Firewall cu două căi (doar pentru Windows)Te ajută să împiedici atacurile hackerilor împotriva PC-ului tău, oferindu-ți detectare de solicitări de rețea atât la intrare, cât și la ieșire. Îți permite să vizualizezi, evaluezi și să gestionez fiecare conexiune de intrare și de ieșire.
 • Protecția plățilorFuncționează pe Mac și pe PC direcționându-te către un browser protejat de nivel bancar atunci când efectuezi o tranzacție online. Împiedică interceptarea de către hackeri a datelor tale de card și a celor financiare.
 • Anti-ransomware (doar pentru Windows)Monitorizează PC-ul tău în timp real pentru a identifica activități care corespund comportamentului ransomware. Acest lucru permite blocarea instantanee a activităților suspecte, împiedicând atacurile de tip ransomware să îți blocheze accesul la dispozitivele tale.
 • Blocarea aplicațiilorÎți permite să protejezi aplicații pe dispozitivele tale. Android prin blocarea lor cu securitate rezistentă la hacking. Odată ce ai protejat o aplicație, poate fi deblocată doar cu un cod PIN privat, desenând un model secret sau cu amprenta ta.
Protecție de înaltă tehnologie
Scanare avansată pentru detectarea malware fără fișiere și amenințările de tip zero-day.
 • Detector de linkuri rău-intenționateFuncționează prin folosirea datelor din Kaspersky Security Network pentru a analiza linkurile de pe paginile web pe care le deschizi, informându-te cu privire la adrese de web rău-intenționate și colorând URL-urile individuale în funcție de nivelul lor de amenințare.
 • Apărare împotriva malware (doar pentru Windows)Apără PC-ul tău de o varietate de malware periculos și sofisticat, cum ar fi malware „fără fișiere”, care se scrie direct în RAM-ul PC-ului tău, în loc de hard drive.
 • Controlul aplicațiilorÎmpiedică aplicații care nu sunt de încredere să acceseze procese de sistem vitale și datele tale personale.
 • Browser întărit personalizatDeclanșează alerte pe ecran dacă încerci să vizitezi site-uri considerate periculoase sau potențial periculoase. Efectuează această evaluare folosind o listă de site-uri care au fost atacate anterior și te întreabă dacă vrei să continui sau nu.
Protecţia confidenţialităţii
Criptează datele personale și de navigare, împiedicând infractorii cibernetici să spioneze.
 • VPN rapid și inteligentCriptează datele pe care le trimiți și le primești cu un cifru AES pe 256 de biți, împiedicând infractorii să îți citească e-mailurile, fotografiile și detaliile bancare. În plus, îți ascunde adresa IP astfel încât navigarea ta să nu poată fi urmărită, nici măcar de către furnizorul de internet.
 • Anti-phishingTe apără de site-uri și e-mailuri imitatoare create de infractori cibernetici pentru a-ți fura identitatea. Identifică înșelătorii sofisticate și îți trimite alerte de avertizare dacă sunt detectate activități de phishing.
 • Navigare privatăBlochează urmărirea de către site-urile web și platformele sociale pe care le vizitezi pe Mac și PC a activităților tale și colectarea datelor tale private. Le împiedică să te vizeze cu reclame deranjante și intruzive.
 • Protecție pentru camere webÎmpiedică accesul neautorizat la camera ta web pe PC-uri cu Windows și Mac, astfel încât nimeni să nu te privească acasă. Te alertează când o aplicație încearcă să îți folosească camera web și îți permite să le blochezi pe cele nedorite sau să acorzi permisiunea celor de încredere.
Protecție extinsă
Funcții de protecție pentru casa ta, rețeaua Wi-Fi și perifericele.
 • Manager de paroleÎți securizează parolele, datele de card bancar și documentele confidențiale într-un seif criptat care poate fi descuiat doar cu o parolă principală. În plus, generează parole puternice pentru a te ajuta să aperi confidențialitatea conturilor tale.
 • Apărare împotriva atacurilor de rețeaScanează activitatea traficului de intrare căutând semne de atacuri de rețea pe calculatoarele tale. La detectarea unui atac, blochează activitatea pe rețea din partea calculatorului atacator timp de o oră și îți trimite o alertă cu opțiunea de a o bloca mai mult timp.
 • Blocarea reclamelor (doar pentru Windows)Împiedică afișarea pe PC-ul tău cu Windows a bannerelor de site web deranjante și a reclamelor potențial rău-intenționate. Dacă dorești să fie afișate reclame de către anumite site-uri, le poți pune pe lista albă, pentru a continua să vezi reclame când le vizitezi.
 • Protecție împotriva keyloggerelor (doar pentru Windows)Împiedică automat keyloggerele să înregistreze ceea ce tastați pe PC-ul tău cu Windows, contribuind la protejarea parolelor tale, a detaliilor bancare și altor informații confidențiale atunci când le introduci folosind tastatura.
Protecția copiilor
Control parental pentru urmărirea, filtrarea și protejarea activităților online ale copilului tău.
 • Blocarea conținutului de adulțiÎți permite să împiedici copiii să viziteze site-uri cu conținut neadecvat, cum ar fi clipuri video pentru adulți, jocuri de noroc și violență. Poți alege să blochezi accesul sau să primești o notificare dacă copilul tău vizitează site-uri nedorite pe calculatoarele și dispozitivele sale Android.
 • Gestionarea timpului petrecut în fața ecranuluiÎți permite să gestionezi timpul petrecut de copiii tăi în fața ecranului după dispozitiv, blocându-le calculatoarele sau dispozitivele Android odată ce limita setată de tine a fost depășită. În plus, poți studia rapoarte despre modul în care copiii tăi folosesc dispozitivele, pentru a putea identifica zone problematice.
 • Căutare în siguranță pe YouTubeÎți permite să monitorizezi istoricul de căutare pe YouTube al copiilor tăi și să blochezi rezultatele pentru subiectele precum alcool, tutun și jocuri de noroc pe calculatoare și dispozitive Android.
 • Localizare prin GPS a copiluluiÎți permite să vezi locația exactă a copiilor tăi în timp real pe o hartă digitală. În plus, poți specifica o „zonă sigură” în care copiii să rămână și poți afla imediat dacă o părăsesc, printr-o alertă trimisă direct către dispozitivele tale.

Recenzii ale clienților

Află ce spun clienții noștri despre Kaspersky Total Security

O licență acoperă toate dispozitivele tale
Selectează un număr de dispozitive pentru a obține protecția generală de care ai nevoie.
01
Instalează cu ușurință pe orice dispozitiv
Deoarece securitatea noastră este lejeră, este simplu de instalat pe dispozitivele tale vechi, precum și pe cele noi.
GPS tracking & alerts
02
Protejează o combinație de dispozitive
03
Gestionează-ți securitatea dintr-un singur loc
GPS tracking & alerts
GPS tracking
alerts

Întrebări frecvente

Cum descarc și instalez aplicația?

Descarcă software-ul direct de pe site-ul nostru web. Pur și simplu finalizează achiziția și linkul de descărcare va apărea pe pagina de confirmare a comenzii. Același link de descărcare îți va fi trimis și într-un e-mail de confirmare a comenzii. Reține că vei avea nevoie de codul de activare pentru a folosi aplicația ta de securitate. Acest cod va fi afișat pe pagina de confirmare a comenzii tale și îți va fi trimis și prin e-mail.

Câte dispozitive pot proteja?

Când achiziționezi licența, pur și simplu selectează câte dispozitive vrei să protejezi. Pe parcursul perioadei licenței, poți proteja orice combinație de tipuri de dispozitive, în limita numărului total de dispozitive incluse în licența ta. De exemplu, poți selecta o licență pentru 3 dispozitive pentru a proteja un PC cu Windows, un Macbook și un telefon mobil cu Android. În plus, poți schimba dispozitivele în orice moment, de exemplu scoțând Macbook-ul și adăugând un iPad.

Voi primi cea mai recentă versiune?

Da, vei primi cea mai recentă versiune a software-ului și toate upgrade-urile lansate ulterior, pe perioada abonamentului tău.

Când de repede pot începe să folosesc aplicația?

Poți descărca, instala, activa și începe să folosești software-ul imediat după achiziționare.

Ce metode de plată acceptați?

Acceptăm Visa, Mastercard, American Express și Paypal. Toate tranzacțiile de pe site-ul nostru web sunt complet securizate.

Alege securitatea care ţi se potriveşte

Explorează mai jos caracteristicile de securitate din fiecare dintre produsele noastre

Cerinţe de sistem

Sistem de operare
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 SP1+
 • Mac OS X 10.12 sau o versiune ulterioară
 • Android 5.0 sau o versiune ulterioară
 • iOS 12.0 sau o versiune ulterioară
Cerințe tehnice
 • Conexiune la internet
 • Procesor: 1 GHz sau superior
 • Memorie RAM: min. 1 GB (PC) sau 2 GB (Mac)
 • Spațiu pe disc: min. 1,5 GB (PC) sau 3,1 GB (Mac)
Limbi
 • English
 • French
 • Portugheză (braziliană)