Skip to main

Politica de confidențialitate pentru site-urile web Kaspersky Lab

Ultima actualizare: 28.04.2020. Noutăți

INFORMAȚII DESPRE OPERATORUL DE DATE

Această politică de confidențialitate este valabilă pentru site-urile web ale AO Kaspersky Lab, cu sediul în bldg. 3, 39A, Leningradskoe Shosse, Moscow, 125212, Russian Federation („Kaspersky”, „Kaspersky Lab” sau „noi”) care primesc date și se conectează la această Politică de confidențialitate. Nu este valabilă pentru site-urile web ale Kaspersky care nu afișează sau nu se conectează la această Politică de confidențialitate sau care dețin propria lor politică de confidențialitate. De asemenea, nu este valabilă pentru serviciile și produsele Kaspersky Lab, decât dacă acestea se conectează la prezenta Politică de confidențialitate.

În această Politică de confidențialitate vă informăm despre prelucrarea și confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal pe durata utilizării site-urilor noastre web. În calitate de companie expertă în securitate, confidențialitatea și securitatea datelor sunt foarte importante pentru noi. De aceea, ne angajăm să vă respectăm și să vă protejăm confidențialitatea și să manevrăm în mod confidențial datele cu caracter personal. Vă recomandăm să accesați periodic acest site web, deoarece Politica de confidențialitate poate fi actualizată din cauza posibilelor amendamente ale legii și a posibilelor modificări ale procedurilor noastre interne.

Dacă aveţi întrebări sau comentarii privind procesarea datelor cu caracter personal şi practicile de confidenţialitate ale Kaspersky Lab sau dacă doriţi să actualizăm informaţiile şi preferinţele pe care ni le-aţi prezentat, contactaţi responsabilul cu protecţie a datelor la https://support.kaspersky.com/general/privacy sau direct prin poștă sau e-mail: Kaspersky Labs GmbH, Ingolstadt, Despag-Strasse 3, 85055, Germany, dpo@kaspersky.com.

De asemenea, puteţi contacta reprezentantul Kaspersky Lab pentru UE (în conformitate cu articolul 27 GDPR): Kaspersky Labs GmbH, Ingolstadt, Despag-Strasse 3, 85055, Germany, info@kaspersky.de, +49 (0) 841 98 18 90.

INFORMAȚII GENERALE

În general, puteți accesa sau citi cea mai mare parte a conținutului site-ului nostru web fără a furniza date cu caracter personal.

Pentru preluarea informaţiilor solicitate de pe site-urile noastre web, serverele noastre stochează anumite date necesare pentru asigurarea serviciilor şi/sau în scopuri statistice ori de securitate sub formă anonimă sau pseudonimă (forma pseudonimă înseamnă că datele sunt colectate folosind un pseudonim, adică un şir alfanumeric aleatoriu unic, generat la nivel intern cu scopul de a identifica fiecare înregistrare de date). În aceste situații, se înregistrează informații cu caracter general, cum ar fi numele domeniului sau tipul browserului. Aceste date nu ne permit să tragem concluzii cu privire la identitatea dvs. După evaluarea lor în scopuri statistice, aceste date anonimizate sau pseudonimizate sunt șterse imediat.

Noi nu prelucrăm „Categorii speciale de date cu caracter personal” despre dvs. (aici sunt incluse detalii despre rasa sau etnia dvs., despre credințele religioase sau filosofice, despre viața sexuală, despre orientarea sexuală, despre opiniile politice, despre apartenența sindicală, despre informații legate de sănătatea dvs. și despre date genetice și biometrice).

DE CE VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Scopurile de prelucrare a datelor cu caracter personal pe care le furnizați depind de site-urile web, de serviciile și de funcțiile pe care le utilizați. În special, utilizăm datele:

 • pentru a asigura executarea unui contract cu utilizatorii şi pentru a asigura prestarea necesară a serviciilor pentru clienţi;
 • pentru a proteja utilizatorul împotriva ameninţărilor cunoscute la adresa securităţii informaţiilor;
 • pentru a îmbunătăţi interacţiunea cu utilizatorul şi experienţa cu serviciile noastre, în special schimbând interfeţele şi furnizând conţinutul şi reclamele dorite, în scopuri de marketing;
 • pentru a oferi clienţilor asistența tehnică pentru produse şi servicii şi pentru a îmbunătăţi calitatea produselor şi a serviciilor;
 • pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a interacționa în orice alt mod cu dvs.;
 • pentru a ne securiza site-urile web și pentru a vă proteja pe dvs. și pe noi împotriva fraudei.

CARE ESTE TEMEIUL NOSTRU JURIDIC PENTRU A VĂ PRELUCRA DATELE CU CARACTER PERSONAL

Temeiul nostru legal pentru prelucrarea datelor dvs. generale cu caracter personal:

 • prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract cu persoana vizată sau pentru luarea de măsuri pentru încheierea unui contract;
 • atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime şi interesele şi drepturile dvs. fundamentale nu intră în conflict cu acele interese:
  • pentru asigurarea securității continue și a funcționării corespunzătoare a site-ului nostru și a sistemelor informatice asociate și pentru prevenirea fraudei;
  • date limitate cu caracter personal sunt stocate în cazul în care persoanele ne-au solicitat să nu le prelucrăm datele cu caracter personal, pentru a ne asigura că Kaspersky Lab le poate respecta solicitarea.
 • consimțământul dvs. specific pentru prelucrare pentru scopul în cauză;
 • prelucrare necesară pentru respectarea unei obligații legale.

LUAREA AUTOMATĂ A DECIZIILOR

Nu folosim luarea automată a deciziilor pe Site-urile noastre web şi pentru Serviciile noastre.

CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM ȘI CUM LE UTILIZĂM

My Kaspersky, Kaspersky Account, Consolă de administrare Kaspersky Small Office Security, și Anti-Theft Web Management (denumite în continuare „Serviciul”)

Categoriile de date

Pentru a utiliza Serviciul și pentru a avea acces la toate funcțiile sale, veți furniza următoarele date cu caracter personal:

 • adresa dvs. de e-mail și parola atunci când vă înregistrați la Serviciul nostru;
 • numărul de telefon mobil;
 • informații despre dispozitivele și despre licențele dvs.;
 • informațiile pe care le-ați furnizat către asistența tehnică a Kaspersky Lab;
 • data expirării cardului dvs. bancar și ultimele 4 cifre din numărul cardului bancar;
 • informații statistice despre browserul dvs. (denumiri domeniu, adrese IP, furnizor de rețea, tipuri de browser) și alte informații despre mediul clientului, despre ce aplicații Kaspersky Lab utilizați și despre modul în care le utilizați, despre pagina web pe care ați accesat-o imediat înainte de a accesa site-ul nostru web, despre paginile accesate pe site-ul nostru web, despre timpul petrecut pe acele pagini, despre informațiile pe care le-ați căutat pe site-ul nostru web, despre orele și datele accesărilor, precum și alte date statistice ale persoanelor care ne vizitează site-ul);
 • pentru lista completă a datelor colectate de pe dispozitivele gestionate de My Kaspersky, vă rugăm să consultați secțiunea „Condiții privind prelucrarea datelor”;
 • pentru lista completă a datelor colectate de pe dispozitivele gestionate de Consola de administrare Kaspersky Small Office Security, vă rugăm să consultați secțiunea „Condiții privind prelucrarea datelor”.

Descrierea Serviciului

Înregistrarea contului. Pentru a utiliza Serviciul și pentru a avea acces la toate funcțiile sale, va trebui să creați un cont personal și să ne trimiteți adresa dvs. de e-mail (care va fi numele dvs. de utilizator) și o parolă. Vom prelucra și vom folosi aceste informații numai pentru furnizarea Serviciului, cu excepția cazului în care optați pentru prelucrarea și utilizarea lor în alte scopuri (de exemplu, pentru a primi prin e-mail noutăți utile despre produsele și serviciile Kaspersky Lab). De asemenea, este posibil să fie necesar să ne furnizați numărul dvs. de telefon mobil în scopul protejării suplimentare a contului dvs. împotriva accesului neautorizat. Vă vom utiliza numărul de telefon mobil numai pentru a vă trimite coduri de securitate de autorizare.

Setările contului și achizițiile. Puteți examina, actualiza sau corecta datele cu caracter personal, parola și preferințele dvs. sau chiar șterge contul cu ajutorul funcției „Setări cont”. În plus, veți putea să examinați istoricul achizițiilor efectuate de la furnizorul magazinului online. În Setări cont, veți putea să asociați un card bancar pentru achiziții rapide de produse și servicii Kaspersky Lab suplimentare. Dacă activați această opțiune, furnizorul magazinului online va asocia datele cardului dvs. bancar cu contul dvs. și le va păstra pentru comenzile viitoare. Kaspersky Lab va stabili o legătură specială cu contul dvs. deschis la furnizorul magazinului online și va plasa comenzile în numele dvs. de fiecare dată când le efectuați. De asemenea, furnizorul magazinului online ne va trimite informații despre data de expirare a cardului bancar și ultimele 4 cifre din numărul cardului bancar. Însă, nu vom avea acces la alte date ale cardului dvs. bancar stocat de furnizorul magazinului online. Conexiunea cu contul dvs. va fi stabilită numai la nivel tehnic, printr-o combinație între un ID de utilizator intern și o parolă. Aceste acreditări nu ne vor acorda acces la cardul dvs. bancar sau la alte date cu caracter personal stocate de furnizorul magazinului online. Acest ID de utilizator intern este folosit pentru a activa comenzile efectuate de dvs. prin magazinul online.

Dispozitive. După înregistrare, veți putea să gestionați toate dispozitivele pe care le securizați prin intermediul produselor Kaspersky Lab. De exemplu, puteți să securizați dispozitive pierdute sau furate, să verificați cu ușurință starea produselor Kaspersky Lab pe fiecare dispozitiv sau să remediați probleme existente. În acest scop, trebuie să conectați aceste dispozitive cu ajutorul funcției „Dispozitive”. Pentru aceasta, se va stabili obligatoriu o legătură între contul dvs. și dispozitivele pe care le conectați. Aceasta va fi, bineînțeles, folosită numai pentru a vă furniza funcția „Dispozitive”, dacă nu optați în mod expres să o utilizați în alte scopuri.

Licențe. Puteți să gestionați toate licențele pentru produsele Kaspersky Lab cu ajutorul funcției „Licențe”, prin adăugarea codului de activare valid pentru fiecare produs și prin conectarea acestuia la dispozitivul pe care este utilizat produsul respectiv. De asemenea, puteți opta să vi se amintească în mod automat de licențele care expiră sau să folosiți funcția de reînnoire automată. Vi se vor trimite memento-uri numai prin e-mail dacă optați pentru aceasta în mod expres.

Asistență. Dacă solicitați asistență de la departamentul de Asistență tehnică sau de la echipa Virus Lab prin serviciile de asistență, vă vom solicita informații necesare pentru a vă furniza serviciile de asistență, cum ar fi numărul de înregistrare/licență, ultimele 4 cifre din numărul cardului bancar folosit la achiziţionarea licenţei, adresa de e-mail și informații despre produsul care face obiectul problemei, hardware-ul și software-ul computerului și tipul problemei cu care vă confruntați. În plus, poate fi util sau chiar necesar să ne trimiteți fișierele la care întâmpinați probleme, prin intermediul funcției „Încărcare”. Acestea pot conține informații cu caracter personal, cum ar fi date despre utilizator sau nume de fișiere, metadate sau conținut care pot stabili identitatea unei persoane. Dvs. decideți, bineînțeles, dacă doriți să încărcați fișierele sau nu. În cazul în care faceţi acest lucru, vă rugăm să consultaţi documentul Reglementare privind asigurarea accesului la date conectate la serviciul de încărcare şi să-l acceptaţi mai întâi.

Informații statistice. Este posibil să urmărim numele de domeniu, adresele IP, furnizorul de reţea, tipurile de browser şi alte informaţii despre mediul clientului (cum ar fi modelul dispozitivului, sistemul de operare, rezoluţia ecranului etc.) de la persoanele care ne accesează site-ul. De asemenea, este posibil să prelucrăm informații despre aplicațiile Kaspersky Lab pe care le utilizați și despre modul în care le utilizați, despre pagina web pe care ați accesat-o imediat înainte de a accesa site-ul nostru web, despre paginile accesate pe site-ul nostru web, despre timpul petrecut pe acele pagini, despre informațiile pe care le-ați căutat pe site-ul nostru web, despre orele și datele accesărilor, precum și alte date statistice. Folosim aceste informații pentru a genera date statistice despre trafic pentru site-urile Kaspersky Lab și pentru a îmbunătăți securitatea și disponibilitatea site-urilor web și a serviciilor noastre. Aceste informații nu sunt corelate cu niciun fel de informațiile cu caracter personal. Nu solicităm, nu accesăm și nu monitorizăm informațiile bazate pe locație trimise de dispozitivul dvs.

Cât timp vă păstrăm datele cu caracter personal

Datele vor fi șterse nu mai târziu de 1 (una) lună calendaristică după ștergerea contului.

Kaspersky Motorsport Website

Categoriile de date

Pentru a utiliza Serviciul și pentru a avea acces la toate funcțiile sale, veți furniza următoarele date cu caracter personal:

 • numele de utilizator și parola;
 • prenumele;
 • numele de familie;
 • adresa de e-mail;
 • preferințele dvs. personale;
 • comentariile la alți utilizatori.

Descrierea Serviciului

Conectați-vă la noi. Dacă introduceți datele în această secțiune a site-ului web, vă vom trimite un e-mail pentru a confirma abonamentul dvs. După confirmare, vă vom trimite periodic e-mailuri pentru a vă ține la curent cu ultimele noutăți de la Kaspersky Motorsport. Puteți să vă modificați datele și să vă dezabonați în orice moment cu ajutorul linkurilor relevante incluse în fiecare e-mail.

Contactați-ne. Dacă introduceți datele în această secțiune a site-ului web, vă vom trimite un e-mail pentru a confirma interogarea dvs. Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal din acest formular numai pentru a vă răspunde în legătură cu interogarea dvs.

Cât timp vă păstrăm datele cu caracter personal

Vă puteți șterge contul în orice moment doriți.  Dacă ștergeți contul, vom șterge din evidențele noastre informațiile dvs. cu caracter personal în interval de 24 de ore.

Kaspersky Business Hub

Categoriile de date

Pentru a utiliza Kaspersky Business Hub trebuie să furnizați următoarele date și să obțineți acces la toate funcțiile sale:

 • detaliile contului dvs. personal:
  • adresa de e-mail și parola;
  • întrebare de securitate pentru a recâștiga accesul la contul dvs. dacă uitați parola;
  • numărul de telefon mobil;
  • țara.
 • informații despre licențele dvs. pentru produsele Kaspersky care sunt disponibile pe Kaspersky Business Hub;
 • informații statistice despre dispozitivul și browserul dvs. web, care sunt colectate atunci când vizitați site-ul nostru web;
 • informații oferite asistenței tehnice Kaspersky

Descrierea Serviciului

Înregistrarea contului. Dacă doriți să utilizați Kaspersky Business Hub și aveți acces la produsele disponibile în Kaspersky Business Hub, trebuie să creați un cont personal. Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți adresa de e-mail (care va fi folosită ca nume de utilizator) și o parolă. Vom prelucra și utiliza aceste informații numai pentru a vă oferi funcționalitatea Kaspersky Business Hub și produsele utilizate în Kaspersky Business Hub. Aceste informații vor fi procesate și utilizate în alte scopuri numai dacă vă dați consimțământul expres (de exemplu, pentru a primi cele mai recente știri despre produsele și serviciile Kaspersky prin e-mail sau pentru a fi contactat cu privire la recenziile produsului Kaspersky). De asemenea, puteți furniza numărul de telefon pentru a vă proteja în continuare contul de accesul neautorizat, precum și o întrebare de securitate pentru a redobândi accesul la contul dvs. dacă uitați parola. Vom folosi numărul dvs. de telefon mobil pentru a trimite coduri de securitate în timpul autorizării.

Puteți vedea, actualiza și edita informațiile contului dvs. sau vă puteți șterge oricând contul utilizând funcția „Gestionare cont”.

Licențe. Puteți gestiona licențele pentru produsele Kaspersky care vă sunt disponibile în Kaspersky Business Hub folosind funcția „Licențe”. Pentru a face acest lucru, trebuie să adăugați coduri de activare valabile pentru fiecare produs pe care îl utilizați. Vă putem trimite prin e-mail o notificare automată de expirare a licenței.

Accesul la gestionarea anumitor licențe și utilizarea unor circumstanțe specifice ale produselor noastre depinde de drepturile dvs. de acces care sunt configurate în produse.

Folosim țara pe care o specificați când vă înregistrați contul pentru a furniza funcția de achiziție a licențelor online. Vânzările online de licențe sunt efectuate de către furnizorul de servicii de magazin online (terță parte).

Informații statistice. Pentru a colecta statistici cuprinzătoare cu privire la utilizarea Kaspersky Business Hub de către vizitatorii site-ului web, putem folosi diverse servicii analitice (părți terțe). Puteți găsi mai multe informații despre politica noastră de la terți în secțiunea "UTILIZĂM COOKIES SAU MODULURI DE REȚEA SOCIALĂ" din acest document. Aceste informații vor fi procesate și utilizate dacă vă dați consimțământul expres când vizitați Kaspersky Business Hub.

Asistență. Când contactați asistența tehnică sau Virus Lab utilizând serviciile noastre de asistență, vom solicita informațiile necesare pentru a vă oferi asistență (de exemplu, numărul dvs. de licență, adresa de e-mail, informații despre produsul care a cauzat problema, informații despre computer hardware și software și o descriere a problemei). Aceste fișiere pot conține, de asemenea, informații personale, cum ar fi numele fișierelor de utilizator sau identificabile, metadate sau conținutul fișierului. Puteți trimite aceste fișiere la discreția dvs.

Cât timp vă păstrăm datele cu caracter personal

Informațiile contului dvs. personal vor fi șterse în cel mult 1 (o) lună calendaristică după ștergerea contului. Copiile de rezervă ale datelor sunt stocate nu mai mult de 1 (o) lună de la momentul creării acestora.

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Categoriile de date

Pentru a utiliza Kaspersky Endpoint Security Cloud și pentru a avea acces la toate funcțiile sale, trebuie să furnizați următoarele date:

 • detalii personale ale contului în Kaspersky Business Hub (puteți vedea lista relevantă de date și politica de prelucrare a acestora în secțiunea Kaspersky Business Hub a acestui document);
 • date despre spațiile de lucru Kaspersky Endpoint Security Cloud:
  • informații despre licențele dvs. pentru Kaspersky Endpoint Security Cloud;
  • date colectate de pe dispozitivele gestionate care sunt conectate la spațiul de lucru;
 • informații statistice despre dispozitivul și browserul dvs. web, care sunt colectate atunci când vizitați site-ul nostru web;
 • informații oferite asistenței tehnice Kaspersky.

Descrierea Serviciului

Înregistrarea contului. Dacă doriți să utilizați Kaspersky Endpoint Security Cloud și aveți acces la toate funcțiile sale, trebuie să creați un cont personal pe Kaspersky Business Hub. Ne angajăm să prelucrăm și să folosim adresa de e-mail pe care ați furnizat-o în timpul înregistrării pe Kaspersky Business Hub pentru a vă oferi funcționalitatea Kaspersky Endpoint Security Cloud. Aceste informații pot fi procesate și utilizate în alte scopuri numai dacă vă dați acordul expres.

Licențe. Puteți gestiona licențele pentru Kaspersky Endpoint Security Cloud folosind funcția „Licențe”. Pentru a face acest lucru, trebuie să adăugați coduri de activare valide pentru licențe. Vă putem trimite prin e-mail o notificare automată de expirare a licenței.

Accesul la gestionarea licențelor specifice depinde de drepturile dvs. de acces și de drepturile de acces ale altor utilizatori ai Kaspersky Business Hub. Aceste drepturi de acces pot fi configurate în spațiile de lucru specifice ale Kaspersky Endpoint Security Cloud. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați documentaţia noastră online.

Dispozitive. După crearea unui spațiu de lucru Kaspersky Endpoint Security Cloud, puteți gestiona dispozitivele care sunt conectate la spațiul de lucru și care sunt protejate de produsele Kaspersky. Înainte de a începe să gestionați dispozitivele dvs. cu Kaspersky Endpoint Security Cloud, ar trebui să luați toate măsurile necesare pentru a respecta legislația relevantă privind utilizarea serviciilor dvs. Kaspersky Endpoint Security Cloud. De asemenea, ar trebui să schimbați setările Kaspersky Endpoint Security Cloud pentru a reflecta utilizarea dvs. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați documentaţia noastră online. Pentru a asigura eficiența, dispozitivele administrate în Kaspersky Endpoint Security Cloud transmit date către serverele de administrare situate în infrastructura Kaspersky Endpoint Security Cloud. Lista datelor colectate de pe dispozitivele gestionate este oferită în articolul de documentare online "Despre furnizarea datelor."

Informații statistice. Pentru a colecta statistici complete despre utilizarea Kaspersky Endpoint Security Cloud de către vizitatorii site-ului web, putem folosi diverse servicii analitice (părți terțe). Puteți găsi mai multe informații despre politica noastră de la terți în secțiunea "UTILIZĂM COOKIES SAU MODULURI DE REȚEA SOCIALĂ" din acest document.

Asistență. Când contactați asistența tehnică sau Virus Lab utilizând serviciile noastre de asistență, vom solicita informațiile necesare pentru a vă oferi asistență (de exemplu, numărul dvs. de licență, adresa de e-mail, informații despre produsul care a cauzat problema, informații despre computer hardware și software și o descriere a problemei). Aceste fișiere pot conține, de asemenea, date cu caracter personal, cum ar fi nume de fișiere de utilizator sau de identificare, metadate și conținut. Puteți trimite aceste fișiere la discreția dvs.

Cât timp vă păstrăm datele cu caracter personal

Datele despre spațiile de lucru sunt șterse folosind funcția „Gestionarea spațiilor de lucru” din Kaspersky Business Hub sau sunt șterse automat după expirarea licenței Kaspersky Endpoint Security Cloud. Informații detaliate despre perioada de stocare a datelor în legătură cu spațiile de lucru pot fi găsite în articolul de documentare online "Despre furnizarea datelor."

Kaspersky Security Center Cloud Console

Categoriile de date

Pentru a utiliza Kaspersky Security Center Cloud Console și pentru a obține acces la toate funcțiile sale, trebuie să furnizați următoarele date:

 • detaliile contului dvs. personal:
  • adresa de e-mail și parola;
  • întrebare de securitate pentru a recâștiga accesul la contul dvs. dacă uitați parola;
  • numărul de telefon mobil;
 • informații despre licențele dvs. pentru produsele Kaspersky disponibile pe Kaspersky Security Center Cloud Console;
 • date despre spațiile de lucru Kaspersky Security Center Cloud Console:
  • informații despre licențele dvs. pentru Kaspersky Security Center Cloud Console;
  • date colectate de pe dispozitivele gestionate care sunt conectate la spațiul de lucru;
  • datele pe care utilizatorul le introduce în interfața Kaspersky Security Center Cloud Console;
 • informații statistice despre dispozitivul și browserul dvs. web, care sunt colectate atunci când vizitați site-ul nostru web;
 • informații oferite asistenței tehnice Kaspersky.

Descrierea Serviciului

Înregistrarea contului. Dacă doriți să utilizați Kaspersky Security Center Cloud Console și să aveți acces la toate funcțiile sale, trebuie să creați un cont personal pe Kaspersky Security Center Cloud Console. Pentru a face acest lucru, introduceți adresa de e-mail și parola. Vom prelucra și utiliza doar aceste informații pentru a vă oferi funcționalitatea Kaspersky Security Center Cloud Console. Aceste informații pot fi procesate și utilizate în alte scopuri numai dacă vă dați acordul expres. De asemenea, puteți furniza numărul de telefon pentru a vă proteja în continuare contul de accesul neautorizat, precum și o întrebare de securitate pentru a redobândi accesul la contul dvs. dacă uitați parola. Vom folosi numărul dvs. de telefon mobil pentru a trimite coduri de securitate în timpul autorizării.

Puteți vedea, actualiza și edita informațiile contului dvs. sau vă puteți șterge oricând contul utilizând funcția „Gestionare cont”.

Licențe. Puteți gestiona licențele pentru produsele Kaspersky care vă sunt disponibile pe Kaspersky Security Center Cloud Console folosind funcția „Licențe”. Pentru a face acest lucru, trebuie să adăugați coduri de activare valabile pentru fiecare produs pe care îl utilizați. Puteți activa o notificare automată de expirare pentru licențele care au fost activate în produsele Kaspersky. Notificările vi vor fi trimise prin e-mail doar dacă vă dați acordul expres.

Dispozitive. După crearea unui spațiu de lucru Kaspersky Security Center Cloud Console, puteți gestiona dispozitivele care sunt conectate la spațiul de lucru și care sunt protejate de produsele Kaspersky. Înainte de a începe să gestionați dispozitivele cu Kaspersky Security Center Cloud Console, ar trebui să luați toate măsurile necesare pentru a respecta legislația relevantă privind utilizarea serviciilor dvs. Kaspersky Security Center Cloud Console. De asemenea, ar trebui să schimbați setările Kaspersky Security Center Cloud Console pentru a reflecta utilizarea dvs. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați documentaţia noastră online. Pentru a asigura eficiența, dispozitivele administrate în Kaspersky Security Center Cloud transmit date către serverele de administrare situate în infrastructura din Kaspersky Security Center Cloud. Lista datelor colectate de pe dispozitivele gestionate este oferită în articolul de documentare online "Despre furnizarea datelor."

Informații statistice. Pentru a colecta statistici cuprinzătoare cu privire la utilizarea Kaspersky Security Center Cloud de către vizitatorii site-ului web, putem folosi diverse servicii analitice (părți terțe). Puteți găsi mai multe informații despre politica noastră de la terți în secțiunea "UTILIZĂM COOKIES SAU MODULURI DE REȚEA SOCIALĂ" din acest document. Dacă vă dați consimțământul expres, aceste informații vor fi procesate și utilizate atunci când vizitați Kaspersky Security Center Cloud Console.

Asistență. Când contactați asistența tehnică sau Virus Lab utilizând serviciile noastre de asistență, vom solicita informațiile necesare pentru a vă oferi asistență (de exemplu, numărul dvs. de licență, adresa de e-mail, informații despre produsul care a cauzat problema, informații despre computer hardware și software și o descriere a problemei). Aceste fișiere pot conține, de asemenea, informații personale, cum ar fi numele fișierelor de utilizator sau identificabile, metadate sau conținutul fișierului. Puteți trimite aceste fișiere la discreția dvs.

Cât timp vă păstrăm datele cu caracter personal

Informațiile contului dvs. personal vor fi șterse în cel mult 1 (o) lună calendaristică după ștergerea contului. Copiile de rezervă ale datelor sunt stocate nu mai mult de 1 (o) lună de la momentul creării acestora. Datele despre spațiile de lucru sunt șterse automat după expirarea licenței Kaspersky Security Center Cloud sau după ce solicitați eliminarea acestora prin asistență tehnică. După expirarea licenței, vi se poate acorda dreptul de a continua utilizarea produsului, deși funcționalitatea produsului poate fi limitată. Informații detaliate despre perioada de stocare a datelor spațiului de lucru pot fi găsite în articolul de documentare online "Despre furnizarea datelor."

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Categoriile de date

Pentru a utiliza Serviciul și pentru a avea acces la toate funcțiile sale, veți furniza următoarele date cu caracter personal:

 • adresa de e-mail;
 • denumirea companiei;
 • parola;
 • preferințele dvs.;
 • informațiile pe care le-ați furnizat către asistența tehnică a Kaspersky Lab;
 • lista datelor care pot fi accesate de serviciul Kaspersky Security for Microsoft Office 365, precum și a datelor care pot fi colectate în timpul utilizării serviciului, se află în secțiunea „Despre furnizarea datelor” din documentație.

Descrierea Serviciului

Înregistrarea contului. Pentru a utiliza Kaspersky Security for Microsoft Office 365 și a avea acces la toate funcțiile sale, va trebui să creați un cont personal și să ne trimiteți adresa dvs. de e-mail, numele companiei și parola. Puteți utiliza un cont Kaspersky Endpoint Security Cloud. Vom prelucra și vom folosi aceste informații numai pentru furnizarea serviciilor asigurate de Kaspersky Security for Microsoft Office 365, cu excepția cazului în care optați pentru prelucrarea și utilizarea lor în alte scopuri (de exemplu, pentru a primi noutăți utile prin e-mail despre produsele și serviciile Kaspersky Lab). Adresa de e-mail specificată la înregistrare va fi utilizată pentru notificările aferente furnizării serviciului Kaspersky Security for Microsoft Office 365, inclusiv pentru a vă informa cu privire la disponibilitatea serviciului, expirarea perioadei de încercare sau lansarea de actualizări.

Setările contului. Puteți examina, actualiza sau corecta datele cu caracter personal, parola și preferințele dvs. sau chiar șterge contul cu ajutorul funcției „Setări cont”.

Configurarea serviciului. Serviciul Kaspersky Security for Microsoft Office 365 este integrat direct în Office 365 și necesită acces la Exchange Online sau OneDrive. Pentru a vă configura conexiunea la Exchange Online sau OneDrive, veţi fi redirecţionat la site-ul web Microsoft Online şi vi se va solicita să acordaţi permisiune aplicaţiei Kaspersky Security for Office 365 prin fluxul OAuth 2.0. Serviciul Kaspersky Security for Microsoft Office 365 necesită totodată un Cont de serviciu pentru a accesa carantina Exchange Online. Acest Cont de serviciu poate fi configurat automat sau manual. Dacă folosiți configurarea automată, serviciul va solicita acreditările dvs. de Administrator global. Serviciul nu va salva aceste date sub nicio formă, ci le va utiliza exclusiv pentru configurarea iniţială şi pentru crearea unui Cont de serviciu. Dacă alegeţi configurarea manuală, nu va fi nevoie de acreditări de Administrator global, iar administratorul va crea manual Contul de serviciu.

Utilizarea serviciului. Pe durata utilizării sale, serviciul Kaspersky Security for Microsoft Office 365 va primi mesaje și alte obiecte (întâlniri, activități etc.) precum şi fişierele OneDrive pentru a fi scanate, iar acestea vor fi prelucrate conform setărilor de protecție. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 nu salvează mesaje, fişiere OneDrive sau obiecte care necesită scanarea infrastructurii sale. Lista datelor care pot fi accesate de serviciul Kaspersky Security for Microsoft Office 365, precum și a datelor care pot fi colectate în timpul utilizării serviciului, se află în secțiunea „Despre furnizarea datelor” din documentație.

Asistență. Dacă solicitați asistență de la departamentul de Asistență tehnică sau de la echipa Virus Lab prin serviciile noastre de asistență tehnică, vă vom solicita informațiile de care avem nevoie pentru a vă ajuta, cum ar fi numărul de înregistrare/licență, ultimele 4 cifre din numărul cardului bancar folosit la achiziţionarea licenţei, adresa de e-mail, date despre produsul și serviciul asociate cu problema, informații despre hardware-ul și software-ul computerului și tipul problemei cu care vă confruntați. În plus, poate fi util și chiar necesar să ne trimiteți fișierele la care întâmpinați probleme, prin intermediul funcției „încărcare” din contul companiei. Acestea pot conține informații cu caracter personal, cum ar fi date despre utilizator sau nume de fișiere, metadate sau conținut care pot stabili identitatea unei persoane. Dvs. decideți dacă doriți să încărcați fișierele sau nu.

Cât timp vă păstrăm datele cu caracter personal

Datele vor fi șterse după 6 luni de la data expirării licenței.

Kaspersky CompanyAccount

Categoriile de date

Pentru a utiliza Serviciul și pentru a avea acces la toate funcțiile sale, veți furniza următoarele date cu caracter personal:

 • adresa de e-mail din cadrul companiei (va fi numele dvs. de utilizator);
 • parola;
 • prenumele dvs.;
 • numele dvs. de familie;
 • denumirea companiei;
 • țara;
 • licența companiei dvs. pentru a utiliza aplicațiile Kaspersky Lab;
 • informațiile pe care le-ați furnizat către asistența tehnică a Kaspersky Lab. Vă rugăm să consultați secțiunea Reglementări privind furnizarea datelor.
 • adresa de e-mail „terţă” suplimentară (dacă a fost adăugată în cont).

Descrierea Serviciului

Înregistrarea contului. Pentru a utiliza CompanyAccount și a accesa toate funcțiile sale, trebuie să creați:

 • un cont personal;
 • un cont pentru compania dvs., dacă acest lucru nu a fost deja realizat de colegii dvs.

Pentru aceasta, va trebui să furnizaţi adresa dvs. de e-mail din cadrul companiei (care va fi numele dvs. de utilizator), parola, prenumele şi numele de familie, denumirea şi ţara companiei, precum şi licenţa companiei de a utiliza aplicaţiile Kaspersky Lab. Vom prelucra și vom utiliza aceste informații numai pentru a vă furniza serviciile oferite de CompanyAccount și asistență tehnică, exceptând cazul în care specificați în mod explicit că doriți să fie prelucrate și utilizate în alte scopuri. După înregistrare, contul dvs. personal va fi legat de contul companiei dvs. În cazul în care contul companiei a fost creat anterior, informaţiile trimise la înregistrare (prenumele şi numele de familie şi adresa de e-mail din cadrul companiei) vor fi trimise Administratorului CompanyAccount din compania dvs. De obicei, este desemnat Administrator angajatul companiei care înregistrează compania prima dată, împreună cu un cont personal.

Setările contului. Puteți vizualiza, actualiza, corecta informațiile și parola aferente contului sau puteți șterge contul din fila „Contul meu” în orice moment. Administratorul CompanyAccount din compania dvs. va putea să modifice setările contului și să reseteze parola. Dacă sunteți Administratorul CompanyAccount din compania dvs., veți avea capacitatea de a modifica toate conturile personale ale colegilor și de a bloca întregul cont al companiei (conturile personale ale angajaților vor rămâne în sistem).

Licențe. Puteți adăuga și vizualiza licențele companiei pentru produsele Kaspersky Lab în fila „Licențe” din CompanyAccount (codurile de activare sau fișierele cheie pentru fiecare produs). Licența furnizată la înregistrare va fi adăugată automat la contul CompanyAccount al companiei. Fișierele cheie nu vor fi stocate fizic în CompanyAccount. Sistemul va stoca numai o evidență a licenței companiei. Fiecare angajat al companiei al cărui cont personal este conectat la contul CompanyAccount al companiei va avea acces la lista de licențe. Administratorul CompanyAccount poate elimina licențele companiei, ștergându-le din listă.

Contracte. În cazul în care compania achiziționează servicii suplimentare de asistență pentru clienți, atunci, după înregistrarea achiziției, veți putea să vedeți lista de servicii achiziționate în fila „Contracte”. Lista de contracte va fi pusă la dispoziția angajaților companiei care au fost desemnați ca fiind autorizați să utilizeze serviciul plătit la momentul achiziției. Aceste persoane vor primi notificări în mod automat cu privire la expirarea contractului.

Solicitările de asistență pentru clienți. În cazul în care contactați departamentul nostru de Asistență tehnică sau echipa Anti-Virus Lab pentru asistență prin CompanyAccount, este posibil să vă solicităm informații necesare pentru a vă furniza serviciile de asistență. De exemplu, putem solicita informații despre produsul asociat cu solicitarea dvs., hardware-ul computerului, rețeaua companiei, software-ul și tipul problemei cu care vă confruntați. În plus, poate fi util și chiar necesar să ne trimiteți fișierele la care întâmpinați probleme sau fișierele care definesc configurația computerului sau rețelei dvs. Puteți face acest lucru prin intermediul opțiunii „Atașare fișiere” din formularul de solicitare. Aceste fișiere pot conține nume de fișiere, metadate sau conținut specifice pentru utilizator sau care pot contribui la identificarea personală. Dvs. decideți de fiecare dată dacă doriți să încărcați aceste fișiere sau nu. Dacă doriți să încărcați fișierele, mai întâi citiți și acceptați Reglementare privind asigurarea accesului la date din pagina de încărcare a fișierului. Pentru a alege departamentul de asistență pentru clienți adecvat pentru solicitarea dvs., vom utiliza informațiile despre licențele companiei dvs., țara și posibil limba interfeței selectate în CompanyAccount. Colegii dvs. pot avea acces la solicitările dvs. dacă Administratorul CompanyAccount modifică manual setările corespunzătoare (Administratorul poate vedea solicitările în mod automat).

Cât timp vă păstrăm datele cu caracter personal

Vă puteţi şterge oricând contul în Setări cont sau trimiţând o solicitare la departamentul nostru Suport tehnic. Odată contul dvs. şters, datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate în baza de date a Kaspersky Lab până la expirarea perioadei de retenţie, dar nu veţi mai putea accesa site-ul web CompanyAccount utilizând contul şters.

Kaspersky Lab Partner Portal

Categoriile de date

Pentru a utiliza Serviciul și pentru a avea acces la toate funcțiile sale, veți furniza următoarele date cu caracter personal:

 • adresa de e-mail;
 • parola;
 • numele dvs.;
 • adresa;
 • numărul de telefon;
 • informațiile pe care le-ați furnizat către asistența tehnică a Kaspersky Lab.

Descrierea Serviciului

Este posibil să solicităm informaţii cu caracter personal atunci când efectuaţi o comandă, înregistraţi un produs, solicitaţi un serviciu, răspundeţi la un sondaj, participaţi la un concurs şi schimbaţi corespondenţă cu noi sau vă implicaţi în alte activităţi pe site-ul nostru web.

Dvs. decideți dacă doriți să continuați sau nu activitățile care necesită transmiterea informațiilor cu caracter personal. Însă, rețineți că, dacă nu doriți să furnizați informațiile solicitate, este posibil să nu puteți finaliza tranzacția.

Folosim informațiile cu caracter personal în modurile următoare:

 • pentru a vă oferi informații despre alertele de viruși, actualizările produselor, produsele noi, servicii, buletine informative, e-mailuri informative și cercetare privind idei sau îmbunătățiri viitoare aduse produselor;
 • pentru a ne ajuta să creăm conținut relevant pentru dvs.;
 • pentru a vă trimite ofertele speciale specifice Kaspersky care vă pot interesa;
 • pentru a ne ajuta să creăm produse și servicii mai bune, în vederea satisfacerii cerințelor dvs.;
 • pentru a vă permite să achiziționați și să descărcați produse, să obțineți acces la servicii sau să vă implicați în orice alt mod în activitățile pe care le selectați;
 • pentru a vă ajuta să găsiți rapid informații despre software, servicii sau produse importante pentru dvs.

Kaspersky Lab contractează serviciile furnizorilor externi pentru prestarea de servicii. Aceștia pot fi utilizați pentru a distribui produse, a furniza asistență tehnică sau a gestiona prelucrarea comenzilor. Furnizorii noștri au obligația de a păstra informațiile cu caracter personal ale clienților în condiții de siguranță și strictă confidențialitate și de a utiliza informațiile cu caracter personal numai în numele Kaspersky Lab și în niciun alt scop.

Cât timp vă păstrăm datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt stocate în întreg intervalul în care utilizați serviciul și vor fi șterse după prima dvs. solicitare.

GSI Parser

Categoriile de date

Pentru a utiliza Serviciul și pentru a avea acces la toate funcțiile sale, veți furniza următoarele date cu caracter personal:

 • adresa de e-mail;
 • parola;
 • fişier raport (informații despre hardware-ul și software-ul instalate pe computer, inclusiv versiunea sistemului de operare și a pachetelor de servicii instalate, obiectele nucleu, driverele, serviciile, programele de completare Microsoft Internet Explorer, extensiile sistemului de imprimare, inserturile Windows Explorer, obiectele încărcate, articolele de configurare activă, appleturile panoului de control, înregistrările din fișierul gazdă și din registrul sistemului, versiunile browserelor și ale clienților de e-mail, informații despre conexiunile de rețea stabilite și despre porturile deschise în momentul trimiterii informațiilor). Puteți vedea lista completă a informațiilor furnizate în secțiunea Informații furnizate.

Descrierea Serviciului

Termeni și condiții generale. Prin prezentul document, Kaspersky Lab vă acordă dreptul de a folosi site-ul web și de a examina conținutul acestuia pentru utilizare în scop personal, pentru a vă asigura că software-ul Kaspersky Lab este compatibil cu software-ul instalat pe computer și/sau pe driverele din alcătuirea computerului și pentru a remedia orice erori la nivelul software-ului. Prin încărcarea fișierului de raport pe site-ul web, recunoașteți că sunteți deținătorul legal al obiectului încărcat și că obiectul în sine nu este confidențial și nu conține informații confidențiale. Prin trimiterea obiectului pentru analiză (încărcarea obiectului), acordați companiei Kaspersky Lab o licență gratuită și exclusivă de a copia, a stoca și a șterge obiectul încărcat pentru analiză. Datele sunt transmise către Kaspersky Lab prin conexiuni sigure. Informațiile trimise vor fi protejate de Titularul drepturilor în conformitate cu cerințele impuse de lege și cu prevederile stabilite în „Politica de confidențialitate”. Site-ul web nu poate fi utilizat pentru a crea date, cod sau servicii în scopul detectării, blocării sau eliminării virușilor. Se interzice intervenirea în funcționarea site-ului web sau obținerea accesului la serviciile oferite de site-ul web prin ocolirea interfeței standard (prin căi nedocumentate). Utilizarea site-ului web trebuie să respecte reglementările legale, inclusiv instrumentele legislative aplicabile și regulamentele privind exportul și reexportul.

Crearea unui cont de utilizator. Pentru a utiliza site-ul web trebuie să creați un cont. Pentru a crea un cont, introduceți adresa de e-mail și setați o parolă.

Setările contului de utilizator. Puteți să modificați adresa de e-mail sau parola sau să ștergeți contul definitiv din secțiunea Gestionarea contului.

Cât timp vă păstrăm datele cu caracter personal

Obiectul încărcat va fi păstrat în sistemele Kaspersky Lab nu mai mult de 90 de zile, după care va fi șters, fără a exista posibilitatea de a fi restabilit.

Alte site-uri web şi formulare

Categoriile de date

Pentru a accesa diverse elemente de conținut, pentru a vă înregistra pentru evenimente, pentru a ne testa produsele, pentru a ne contacta prin intermediul formularului nostru de contact și prin intermediul formularelor de asistență, pentru a preveni fraudele, furturile de identitate și orice altă abuzare a Serviciului, veți furniza date cu caracter personal care pot include următoarele:

 • prenumele;
 • numele de familie;
 • adresa de e-mail;
 • numărul de telefon;
 • IP;
 • data UTC.

Descrierea Serviciului

Termeni și condiții generale. Prin prezenta, Kaspersky Lab vă acordă dreptul de a utiliza Site-ul web şi de a parcurge Conţinutul acestuia pentru uz privat, pentru a vă asigura că Software-ul Kaspersky Lab este compatibil.

Conținut premium. Pentru a accesa diverse elemente de conținut, cum ar fi prezentări, videoclipuri, pentru a vă înregistra la evenimente sau pentru a accesa materiale de marketing specializate, vă vom solicita prenumele, numele de familie, e-mailul și numărul de telefon ca date obligatorii pentru a accesa conținutul premium și pentru a vă furniza informații suplimentare despre alte conținuturi. Aceste date vor fi utilizate de biroul regional Kaspersky responsabil de zona dvs. pentru a vă furniza informaţii suplimentare despre produsele, serviciile şi alte iniţiative precum activităţi educaţionale, seminare, evenimente şi campanii de marketing care v-ar putea interesa. Abonarea este voluntară şi puteţi să vă dezabonaţi în orice moment, făcând clic pe linkul de dezabonare sau contactându-ne la adresa de e-mail, furnizate în e-mail. În acest caz, datele dvs. de înregistrare se vor șterge și nu veți mai putea accesa conținutul premium decât dacă vă abonați din nou.

Încercări gratuite. Dacă doriți să ne testați produsele, vă vom solicita și prenumele, numele de familie, numărul de telefon și adresa de e-mail. Aceste informații vor fi folosite pentru a vă trimite codul de activare și a vă reaminti care este sfârșitul perioadei de încercare. Puteți primi un ultim memento și o ofertă de achiziționare a licenței complete în interval de maximum 14 zile de la sfârșitul perioadei de încercare. Înregistrarea pentru versiunea de încercare este voluntară şi puteţi să vă retrageţi acordul în orice moment făcând clic pe link-ul de dezabonare sau contactându-ne la adresa de e-mail furnizate în e-mail. La dezabonare, vom șterge imediat informațiile despre dvs., exceptând cazul în care decideți să achiziționați o licență completă.

Buletine informative, actualizări gratuite ale produselor și oferte speciale. Dacă v-ați înregistrat și ne-ați furnizat adresa dvs. de e-mail și, în unele cazuri, numele și numele de familie, vom utiliza aceste date pentru a vă oferi informații suplimentare referitoare la produse și servicii, actualizări gratuite ale produselor și oferte speciale care v-ar putea interesa. Abonarea este voluntară şi puteţi să vă dezabonaţi în orice moment, făcând clic pe linkul de dezabonare sau contactându-ne la adresa de e-mail pe care le veţi găsi în fiecare e-mail. În acest caz, numele și adresa dvs. de e-mail vor fi șterse și nu vă vom mai trimite acest tip de e-mailuri, decât dacă vă înregistrați din nou.

Formulare de contact. Dacă doriți să ne contactați prin intermediul formularelor noastre de contact și asistență, vi se va cere să furnizați informațiile dvs. de contact (câmpurile marcate cu „*”), pe care le vom prelucra și utiliza exclusiv în măsura în care este necesar pentru a vă contacta și a vă furniza informațiile dorite. Aveți libertatea de a furniza informații suplimentare (prin câmpurile de date marcate cu „*”), pe care le vom prelucra respectând toate cerințele aplicabile privind protecția datelor. Aceste date vor fi trimise către echipele regionale Kaspersky responsabile pentru locația dvs. Echipele regionale Kaspersky vor utiliza aceste date pentru a vă contacta.

Sondajele anuale privind gradul de mulțumire a clienților pentru utilizatorii serviciilor de asistență tehnică. Kaspersky Lab organizează sondaje per incidente şi un sondaj anual pentru utilizatorii de servicii de asistenţă tehnică cu scopul de a îmbunătăţi calitatea serviciilor. Pentru a desfășura sondajele anuale privind gradul de mulțumire a clienților, primim informațiile următoare:

adresa dvs. de e-mail, cu ajutorul căreia vă vom identifica drept utilizator în baza noastră de date și vom asocia părerea dvs. exprimată în sondaj cu datele de contact și istoricul solicitărilor trimise către echipa noastră de asistență tehnică;

nota acordată echipei noastre de asistență tehnică și recomandările care vor fi utilizate pentru îmbunătățirea calității serviciilor furnizate de departamentul de Asistență tehnică al Kaspersky Lab.

Cât timp vă păstrăm datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt stocate în întreg intervalul în care utilizați serviciul și vor fi șterse după prima dvs. solicitare.

FOLOSIM MODULE COOKIE SAU MODULE PENTRU REŢELE DE SOCIALIZARE

Modulele cookie sunt fişiere sau fragmente de informaţii care pot fi salvate pe computerul dvs. sau pe alte dispozitive care se pot conecta la Internet (de exemplu, smartphone-uri și tablete) atunci când ne vizitaţi site-urile web. Aceste informaţii sunt alcătuite frecvent din şiruri de caractere alfanumerice care vă identifică în mod unic computerul, dar pot conţine şi alte informaţii.

Folosim diverse tipuri de „module cookie” (mici fișiere text plasate pe dispozitivul dvs.):

 • module cookie pentru utilizator;
 • module cookie de autentificare;
 • module cookie pentru stocarea preferinţelor şi setărilor;
 • module cookie de performanță;
 • module cookie de securitate (antifraudă);
 • module cookie pentru publicitate de la terţi;
 • module cookie originale de analiză;
 • module cookie de monitorizare pentru reţele de socializare.

Folosim, de asemenea, fişiere cu module cookie pe site-urile noastre web atunci când descărcaţi aplicaţii Kaspersky Lab de pe site-urile noastre web. Acest lucru ne permite să îmbunătăţim interacţiunea utilizatorilor cu site-ul web şi cu produsul atunci când utilizaţi produsele Kaspersky Lab şi site-urile noastre web şi atunci când vă daţi consimţământul explicit.

Unele dintre paginile noastre web utilizează marcaje electronice (semnalizatoare web), pe care le folosim pentru a obţine statistici complete privind eficienţa campaniilor noastre de publicitate şi a altor operaţiuni. De asemenea, includem semnalizatoare web în e-mailurile noastre către dvs., pentru a determina eficacitatea, performanţa şi optimizarea mesajelor prin e-mail și experienţa utilizatorului. În aceste scopuri, folosim diferite servicii de analiză. Puteţi parcurge o listă a acestora aici.

Puteți configura setările browserului dvs., astfel încât modulele cookie să fie blocate sau sistemul dvs. să vă informeze de fiecare dată când un site web dorește să configureze un modul cookie. Însă, rețineți că, în urma blocării modulelor cookie, este posibil să nu mai puteți utiliza toate funcțiile oferite de site-ul nostru web.

De asemenea, folosim diverse tipuri de „pluginuri sociale”. Aici găsiţi o listă a modulelor cookie încorporate în site-urile noastre web şi un tabel care explică modul în care utilizăm modulele pe reţele de socializare.

PRINCIPIILE KASPERSKY PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

Site-urile noastre web sunt în principal proiectate în așa fel încât limitează la minimum prelucrarea datelor cu caracter personal. În anumite cazuri, avem obligația de a transfera datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți, conform cerințelor legale aplicabile. Acest lucru se întâmplă, de exemplu, în cazul în care există motive de a suspecta o contravenție sau utilizarea inadecvată a site-ului nostru web.

Este posibil să apelăm la furnizori externi de servicii pentru furnizarea anumitor servicii. În măsura în care acești furnizori externi de servicii necesită acces la datele cu caracter personal, ne asigurăm că accesul lor este restricționat în limita necesară pentru furnizarea serviciului respectiv. În plus, furnizorii externi de servicii trebuie să respecte toate reglementările aplicabile privind protecția datelor.

Site-urile noastre web conţin linkuri către companiile cu care avem relaţii de afaceri, în special către furnizorii magazinului nostru online. Nu suntem în niciun fel responsabili pentru respectarea cerințelor privind protecția datelor în cursul utilizării site-urilor web ale partenerilor noștri. Pentru informații privind protecția datelor la accesarea acestor site-uri web, consultați politicile privind confidențialitatea aferente site-urilor web ale companiilor respective.

UNDE PRELUCRĂM INFORMAȚIILE

Datele cu caracter personal furnizate de utilizatori către Kaspersky Lab pot fi prelucrate în țări, inclusiv în țări din afara Uniunii Europene (UE) sau din afara Spațiului Economic European (SEE) și pot include următoarele: Germania, Olanda, Franța, Regatul Unit, Elveția, Canada, Singapore, Rusia, Japonia, SUA, Mexic, China, Azerbaidjan. Conform practicii noastre generale în afaceri, datele primite de la utilizatorii din UE sunt prelucrate pe servere amplasate în UE şi în Rusia. Datele cu caracter personal pot fi prelucrate în destinaţii din afara Uniunii Europene (UE) sau din afara Spaţiului Economic European (SEE), unele dintre acestea nefiind stabilite de Comisia Europeană ca având un nivel adecvat de protecţie a datelor. Caz în care Kaspersky Lab vă va transfera și vă va divulga datele în conformitate cu Deciziile de adecvare ale Comisiei Europene în anumite țări și în conformitate cu Clauzele contractuale standard aprobate de Comisia Europeană. Puteți solicita o copie a Clauzelor contractuale standard - vă rugăm să ne contactați la clic aici.

Kaspersky Lab a luat măsurile de securitate adecvate pentru a vă proteja datele cu caracter personal în conformitate cu cele mai bune practici în materie de securitate și de confidențialitate, inclusiv prin utilizarea Clauzelor contractuale standard ale Comisiei Europene privind transferul de informații cu caracter personal între companiile din grup, care impun tuturor companiilor din grup să protejeze informațiile cu caracter personal prelucrate din Spațiul Economic European la un standard echivalent cu cel impus de legislația Uniunii Europene privind protecția datelor. În cazul în care vă partajăm datele cu caracter personal cu un furnizor terţ de servicii din afara Spaţiului Economic European şi din afara Elveţiei (după cum este detaliat în secţiunea intitulată „Destinatari şi temeiul juridic pentru transfer”), obligăm în mod contractual furnizorul terţ de servicii să pună în aplicare măsuri de protecţie adecvate pentru a vă proteja informaţiile.

DESTINATARI ȘI TEMEI JURIDIC PENTRU TRANSFER

Nu furnizăm niciodată date sau accesul la date către organizații de stat sau către părți terțe. Putem divulga informaţii numai cu acces restricţionat, după cum urmează:

 • În cadrul grupului de companii Kaspersky Lab. Datele dvs. cu caracter personal vor fi utilizate de angajații noștri și de alți membri ai personalului pe baza principiului necesității de a cunoaște, pentru scopurile descrise mai sus.
 • De asemenea, putem să partajăm informațiile dvs. cu furnizorii care ne ajută în furnizarea serviciilor. Aceștia vă vor prelucra datele cu caracter personal în calitate de persoană împuternicită de operator (articolul 28 GDPR) numai în numele nostru. Categoriile de astfel de destinatari includ: furnizarea de analize web, prelucrarea datelor, publicitate, distribuirea prin e-mail, procesarea plăţilor, onorarea comenzilor şi alte servicii.

În astfel de cazuri, aceste companii trebuie să respecte cerințele noastre de confidențialitate și de securitate a datelor și nu au voie să utilizeze datele cu caracter personal pe care le primesc de la noi pentru niciun alt scop.

Când divulgăm informațiile către grupul de companii Kaspersky Lab și furnizorilor de servicii din afara Spațiului Economic European, respectăm standardele stabilite în Clauzele Contractuale Standard aprobate de Comisia Europeană privind exportul datelor cu caracter personal și propriile noastre standarde înalte de securitate a datelor și respectare a confidențialității dvs.

DREPTURILE DVS. ȘI DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL ȘI MODUL DE EXERCITARE A ACESTORA

De asemenea, vă informăm că aveţi anumite drepturi cu privire la datele cu caracter personal pe care le păstrăm:

 • Dreptul de a fi informat. Aveți dreptul să primiți informații clare, transparente și ușor de înțeles despre modul în care vă folosim datele cu caracter personal și despre drepturile dvs.
 • Dreptul de acces. Acesta vă permite să primiți o copie a Datelor cu caracter personal pe care le prelucrăm în legătură cu dvs. și să verificați dacă le prelucrăm în mod legal.
 • Dreptul la rectificare. Solicitați corectarea Datelor cu caracter personal pe care le prelucrăm în legătură cu dvs.
 • Dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat). Acesta vă permite să ne solicitați să ștergem sau să eliminăm Datele cu caracter personal atunci când nu există niciun motiv întemeiat să continuăm să le prelucrăm.
 • Dreptul la restricționarea prelucrării datelor. Acesta vă permite să ne solicitați să suspendăm prelucrarea Datelor cu caracter personal despre dvs., de exemplu dacă doriți să le stabilim acuratețea sau motivul prelucrării acestora.
 • Dreptul la portabilitatea datelor. Solicitați transferul Datelor dvs. cu caracter personal. Vom furniza dvs. sau unei terțe părți pe care ați ales-o Datele dvs. cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit de calculator.
 • Dreptul la opoziție. Puteți să obiectați în orice moment față de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe interesele noastre legitime.
 • Dreptul de a retrage consimțământul privind protecția datelor. Dacă vă retrageți consimțământul, este posibil să nu vă mai putem oferi acces la anumite funcționalități specifice ale Site-ului nostru. Vă vom informa dacă acesta este cazul în momentul în care vă retrageți consimțământul.
 • Dreptul la reclamație. Aveți dreptul să contactați autoritatea de protecție a datelor din țara dvs., pentru a depune o reclamație împotriva practicilor noastre de protecție și de confidențialitate a datelor.
 • Dreptul de a dezactiva modulele cookie. Dacă doriți să restricționați sau să blocați toate modulele cookie stabilite de site-urile noastre web, vă rugăm să folosiți instrumentul disponibil pe site-ul web respectiv (dacă este cazul) sau să consultați funcția Ajutor din browserul dvs., pentru a afla cum să vă gestionați setările în browser.

Dacă doriți să exercitați aceste drepturi, ne puteți contacta direct în orice moment.

În mod normal, nu va trebui să plătiți nicio taxă pentru a vă accesa Datele cu caracter personal (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, cu excepția celei referitoare la Retragerea consimțământului, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este în mod vădit neîntemeiată, repetitivă sau excesivă sau este posibil să refuzăm să vă respectăm solicitarea în aceste împrejurări.

Este posibil să fie necesar să solicităm informații specifice de la dvs., pentru a ne ajuta să vă confirmăm identitatea și să vă asigurăm dreptul de a vă accesa Datele cu caracter personal (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi ale dvs.). Aceasta este o măsură de securitate pentru a asigura nedivulgarea Datelor cu caracter personal niciunei persoane care nu are dreptul de a le primi. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs. de a ne accelera răspunsul.

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați efectuat mai multe solicitări. În acest caz, vă vom informa și vă vom ține la curent.

RECLAMAȚII

Dacă doriți să depuneți o reclamație cu privire la această Politică de confidențialitate sau la practicile noastre referitoare la Datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la clic aici.

În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal încalcă legea aplicabilă privind protecția datelor, aveți dreptul de a trimite o reclamație în orice moment la autoritatea de supervizare competentă. Autoritatea de supraveghere care are competență pentru reclamația dvs. depinde de țara în care locuiți.