Sari la conținutul principal

Ce este reînnoirea automată?

Dacă alegi reînnoirea automată, produsul tău Kaspersky Lab este reînnoit automat înainte să expire. Nu trebuie să faci nimic pentru a reînnoi. Reînnoirea automată îți protejează dispozitivele și datele în permanență, reamintindu-ți starea abonamentului și economisindu-ți timp.

Cum funcționează?

  1. Plasezi comanda și abonamentul tău este activat în momentul achiziției.
  2. Înainte de expirarea abonamentului, te vom înștiința prin e-mail că a venit momentul plății cu reînnoire automată. Astfel, vei ști exact suma de plată și data plății, precum și orice modificare a prețului inițial.
  3. Dacă te decizi să continui cu reînnoirea automată, taxa viitoare va fi considerată automat utilizând detaliile plății originale. În cazul unor probleme cu plata – de exemplu, un card bancar expirat – îți vom trimite un link pentru a-ți actualiza informațiile de facturare.
  4. Vei primi un e-mail care să confime că reînnoirea a avut succes.
  5. Dacă dorești să te dezabonezi de la reînnoirea automată, poți face acest lucru în orice moment. Instrucțiunile sunt atașate la e-mailul de confirmare a comenzii.

Cum dezactivezi reînnoirea automată?

Accesează linkul din e-mailul de confirmare a comenzii sau de reamintire a reînnoirii. După ce anulezi reînnoirea automată, vei primi un e-mail care îți va confirma opțiunea.

Dacă nu funcționează, accesează pagina de Asistență pentru clienți pentru informații și date de contact.