Sari la conținutul principal
Kaspersky Endpoint Security for Business

Protecție adaptivă, de generație următoare pe baza altor amenințări cibernetice

Securitate adaptivă împotriva amenințărilor cibernetice avansate
 • Protejează fiecare terminal, fără presiune pe buget
 • Îmbunătățește gestionarea securității centralizate cu o consolă cloud sau web
 • Minimizează numărul incidentelor prin procesare automată
Compatibil cu:
 • Windows®
 • macOS®
 • Android™
 • iOS®
 • Linux®

Securitate de încredere pe mai multe platforme

Soluția noastră de protecție pe mai multe niveluri se bazează pe tehnologia de învățare automată și informații extraordinare privind amenințările. Vă protejăm împotriva amenințărilor „fără fișier”, vulnerabilități, module rootkit și multe altele.

Automatizarea sarcinilor de rutină

Automatizează activitățile critice și de rutină, inclusiv vulnerabilitățile și managementul corecțiilor, managementul criptării și regulile și politicile de reducere a suprafeței atacurilor. Atât de simplu!

Implementare flexibilă

Implementați rapid și simplu în cloud, la sediu și hibrid, chiar și în rețele deconectate. Este necesar să instalați în cloud după ce ați utilizat la sediu? Expertul software va face acest lucru.

Compară opțiunile de nivel

Protecție și gestionare de bază a terminalelor
Management îmbunătățit și funcții de automatizare
Protecție nu doar pentru terminale
Protejează fiecare dispozitiv împotriva celor mai recente amenințări și reduce șansele de eroare a utilizatorului prin prevenirea comportamentului riscant.
Securitate adaptivă și managementul activităților de rutină, toate dintr-un singur loc. Eliberați-vă pentru a vă concentra pe strategie!
Blochează infecţiile la nivelul gateway-ului înainte ca acestea să îţi poată atinge endpointurile şi anulează efectele ingineriei sociale.
Securitate adaptivă
Securitate adaptivă
Opriți atacurile ransomware, de tip „fără fișier”, vulnerabilitățile, modulele rootkit, virușii și troienii, precum și o gamă întreagă de amenințări
Securitate adaptivă
Opriți amenințările cibernetice la timp și răspundeți la comportamentele anormale cu funcția Adaptive Anomaly Control. Controlați utilizarea aplicațiilor pe servere.
Securitate adaptivă
Opriți amenințările cibernetice, răspundeți la comportamentul anormal, controlați aplicațiile pe servere și securizați traficul de web și e-mail la nivel de gateway.
Reducerea suprafeței vulnerabile la atac
Reducerea suprafeței vulnerabile la atac
Control granular la nivel de aplicație, trafic web și dispozitiv
Reducerea suprafeței vulnerabile la atac
Control granular pentru îmbunătățirea politicilor, analiza automată a comportamentului cu Adaptive Anomaly Control și controlul aplicațiilor pentru servere
Reducerea suprafeței vulnerabile la atac
Control granular pentru îmbunătățirea politicilor, analiza automată a comportamentului cu Adaptive Anomaly Control și controlul aplicațiilor pentru servere
Vezi mai multe 

Opțiunea inteligentă pentru securitate

Fii pregătit – redu riscurile pe care le reprezintă atacurile pentru afacerea ta cu Kaspersky.

Performanță și protecție pe mai multe niveluri

Securitatea nu ar trebui să vă încetinească. De aceea, securitatea noastră are impact minim asupra performanței sistemului. Și, dacă vă confruntați cu un atac, Remediation Engine anulează acțiunile distructive, astfel încât utilizatorii să poată lucra în continuare fără întrerupere

Crearea fundației adecvate

Creați o fundație pentru viitor cu upgrade simplu la EDR, protecție la nivel de gateway și securitate cloud, o gamă de instrumente de securitate într-o singură soluție, pentru maxim de eficiență și confort.

Consolă de gestionare care combină tot ce e mai bun din două lumi

În cloud, la fața locului sau ambele? Tu decizi, iar noi îți vom asigura gestionare unificată prin consola cloud sau implementare a consolei tradiționale la fața locului, în medii de cloud AWS sau Azure. Implementează securitate și politici rapid și ușor, folosind oricare dintre scenariile noastre preconfigurate.

Controale avansate pentru terminale

Identifică vulnerabilităţile şi aplică cele mai recente corecții pentru a închide punctele de intrare pentru atacuri şi vă permite să controlați ce aplicații au permisiunea să ruleze pe servere. Având în plus control de nivel enterprise pentru web și dispozitive și detecția comportamentului anormal, care se adaptează acțiunilor utilizatorilor, pe bază învățare automată, oferă o protecție chiar mai bună, fără impact asupra productivității.

Ce spun clienţii noştri

Cel mai testat, cel mai premiat

Cel mai testat.
Cel mai premiat.

Rezultatele noastre constant bune în testele independente și recenziile analiștilor înseamnă că nu e nevoie să fim crezuți pe cuvânt de clienți… chiar e o securitate cibernetică în care poți avea încredere.

Customers’ Choice

Kaspersky este în 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice pentru Platforme de protecție a terminalelor – a patra oară la rând.

Maximum de premii anuale

Cea mai bună protecție, cea mai bună performanță și cea mai bună uzabilitate pe tot parcursul anului 2021. Institutul AV-TEST a premiat fiabilitatea mare a soluțiilor de protecție Kaspersky împotriva amenințărilor cibernetice. Premiile au oferit o apreciere inegalabilă și o încununare a cercetării și dezvoltării efortului pe care Kaspersky îl pune într-o protecție mai bună împotriva tuturor formelor de atacuri cibernetice.

Produse aprobate pentru companii

Soluția primește frecvent calificativul „Aprobat” pentru participarea la seria de teste principale pentru produse pentru companii efectuată de AV-Comparatives.
Aceasta a demonstrat cel mai înalt nivel de protecție împotriva amenințărilor reale, cu cel mai scăzut nivel de rezultate fals pozitive.

Locuri fruntașe

Kaspersky Endpoint Security a câștigat cea mai înaltă poziție TopRated, fără excepție, începând din 2017. Kaspersky rămâne lider în ceea ce privește numărul de premii anuale obținute în cei 11 ani de când acest premiu există: 44 în total, dintre care 22 câștigate pentru produsele pentru clienți, 21 – pentru produsele pentru companii și 1 pentru cele mai bune inovații.

Cea mai bună soluție pentru terminale pentru companii

Soluția a primit premiul anual „Cea mai bună soluție pentru terminale pentru companii 2020” din partea SE Labs, pentru combinația de testare publică continuă de succes, evaluări private și feedback de la clienți. În cursul anului 2021, a fost obținut cel mai înalt calificativ, „AAA”, în toate certificările trimestriale, precum și cel mai înalt calificativ pentru precizie totală în trei teste și un rezultat TOP3 în al patrulea test.

Întrebări frecvente

Ai nevoie de ajutor pentru pasul următor?

Suntem aici pentru a te ajuta în orice mod care funcționează cel mai bine pentru tine

 • Ajută-mă să aleg

  Nu știi care protecție este cea mai bună pentru tine?
 • Versiuni de încercare

  Nu te grăbi și încearcă înainte de a cumpăra.
 • Găsește un partener

  Găsește un furnizor de securitate Kaspersky din apropierea ta.
 • Contactează-ne

  Lasă-ne datele tale de contact pentru a afla mai multe despre produsele noastre