Sari la conținutul principal

Începe o evaluare gratuită de 30 de zile a planului nostru premium

Kaspersky
Premium
30 de zile gratuit
Protejează-ți viața digitală cu planul nostru complet, care combină un antivirus premiat, protecția confidențialității și a identității, creșterea performanței și beneficii superioare esențiale, precum VPN nelimitat și manager de parole.
IncludeKaspersky Safe Kids

Cum funcționează?

Astăzi
Gratuit timp de 30 de zile
15.08.2024
Îți vom reaminti cu 7 zile înainte ca perioada de testare să expire
22.08.2024

Cum funcționează abonamentul pentru testare

Perioada de testare gratuită durează 30 de zile. Îți vom reaminti cu 7 zile înainte ca perioada de testare să se încheie. Cu excepția cazului în care anulezi abonamentul pe parcursul acestei perioade, va începe un abonament anual plătit.

Odată ce perioada de testare se încheie, se va debita prețul inițial special pentru 12 luni. Spre sfârșitul fiecărei perioade de abonament anual viitoare, se va debita prețul de reînnoire anual standard. Te vom anunța cu privire la reînnoirea automată viitoare prin e-mail. Vom încerca să debităm suma cu 15 zile înainte ca perioada de valabilitate a abonamentului să se încheie, pentru a-ți asigura protecție neîntreruptă. Abonamentul este reînnoit automat la sfârșitul perioadei sale de valabilitate, pentru perioada următoare, până când îl anulezi.

Prețurile de reînnoire se pot schimba. Înaintea datei de reînnoire, te vom înștiința prin e-mail în privința prețului de reînnoire pentru abonamentul tău. La data următoarei reînnoiri, anumite reduceri și oferte ar putea fi disponibile, dar este posibil să nu ți se aplice.

Poți să anulezi în orice moment reînnoirea automată a abonamentului.

Dacă o anulezi, vei beneficia de protecție completă până la finalul perioadei de valabilitate plătite deja. După această dată, abonamentul tău va înceta și nu vei mai fi debitat pentru următoarele perioade.

Poți anula reînnoirea automată a abonamentului folosind contul My Kaspersky. Pentru a anula:

  • Conectează-te la my.kaspersky.com
  • Accesează pagina Abonament
  • Fă clic pe Gestionează abonamentul
  • Selectează Anulează abonamentul și urmează pașii pentru a confirma anularea

De asemenea, poți anula reînnoirea automată contactând serviciul de Asistență pentru clienți Kaspersky.

Dacă ai fost taxat deja pentru următoarea perioadă de abonament, ai la dispoziție 30 de zile de la data debitării să soliciți o rambursare integrală a plății efectuate pentru reînnoire.

Pentru a solicita o rambursare, contactează serviciul de Asistență pentru clienți Kaspersky.