Skip to main
Internet Security
KasperskyInternet Security

Activitatea și confidențialitatea online sunt protejate

Protejează navigarea, cumpărăturile, discuțiile și datele la nivelul dispozitivelor tale PC, Mac și Android. Beneficiază de un antivirus premiat plus o gamă de instrumente create pentru a proteja viața ta privată și identitatea. Include, de asemenea:

 • VPN gratuit cu până la 300 MB de trafic pe zi
 • Safe Money pentru criptarea plăților și tranzacțiilor tale online
 • Protecție pentru camere web pentru împiedicarea accesului neautorizat la camera ta web
Compatibil cu:
Windows®
macOS®
Android™
Internet Security
Internet Security
KasperskyInternet Security
* Oferta numai pentru 1,2,3 și 4 dispozitive

Premii și performanțe

Protecție completă împotriva amenințărilor cibernetice

Rețea securizată
Obține confidențialitate și libertate online cu VPN
 • Criptează-ți datele pe Wi-FI public riscant
 • Ascunde-ți adresa IP, chiar și față de furnizorul de internet
 • Asigură-te că acțiunile tale online nu sunt înregistrate
 • Conectează-te la servere private ultrarapide
Safe
money
Protejează-ți banii, identitatea și confidențialitatea
 • Fă plăți prin intermediul unui browser criptat
 • Oprește hoții de identitate, cu anti-phishing
 • Securizează-ți parolele într-un seif privat
 • Blochează-ți aplicațiile de Android cu securitate suplimentară

Ce se află în Kaspersky Internet Security?

Apărare antivirus
Protecție multi-nivel creată să identifice, izoleze și îndepărteze toate tipurile de malware.
 • Antivirus în timp realScanează continuu dispozitivele dvs. căutând viruși, viermi, troieni, programe de criptoblocare, programe rootkit și spyware, apărându-te atât de amenințările online noi, cât și de cele consacrate.
 • Prevenirea automată a exploatării (doar pentru Windows)Identifică exploatări complexe de rețea la nivelul PC-ului tău. Aceasta include detectarea exploatărilor EternalBlue și SMBloris, care pot să provoace căderea sistemelor de operare și instabilitatea calculatoarelor tale.
 • Eliminarea troienilorDetectează și elimină viruși tip cal troian și viermi de internet care încetinesc PC-urile tale cu Windows și dispozitivele tale Android. Acest lucru se face automat, deci nu este necesar să editezi manual fișiere de sistem.
 • Detectarea instantanee a amenințărilorAsigură analiză în timp real, non-stop a fișierelor, aplicațiilor și site-urilor web la nivelul calculatoarelor tale și dispozitivelor Android, apărându-te pe tine și datele tale prin detectarea rapidă a amenințărilor.
Anti-hacking
Împiedică hackerii să-ți spargă dispozitivele și să îți exploateze datele în folosul lor.
 • Firewall cu două căi (doar pentru Windows)Te ajută să împiedici atacurile hackerilor împotriva PC-ului tău, oferindu-ți detectare de solicitări de rețea atât la intrare, cât și la ieșire. Îți permite să vizualizezi, evaluezi și să gestionez fiecare conexiune de intrare și de ieșire.
 • Protecția plățilorFuncționează pe Mac și pe PC direcționându-te către un browser protejat de nivel bancar atunci când efectuezi o tranzacție online. Împiedică interceptarea de către hackeri a datelor tale de card și a celor financiare.
 • Anti-ransomware (doar pentru Windows)Monitorizează PC-ul tău în timp real pentru a identifica activități care corespund comportamentului ransomware. Acest lucru permite blocarea instantanee a activităților suspecte, împiedicând atacurile de tip ransomware să îți blocheze accesul la dispozitivele tale.
 • Blocarea aplicațiilorÎți permite să protejezi aplicații pe dispozitivele tale. Android prin blocarea lor cu securitate rezistentă la hacking. Odată ce ai protejat o aplicație, poate fi deblocată doar cu un cod PIN privat, desenând un model secret sau cu amprenta ta.
Protecție de înaltă tehnologie
Scanarea de înaltă tehnologie detectează amenințări complexe precum atacurile fără fișiere, greu de detectat.
 • Detector de linkuri rău-intenționateFuncționează prin folosirea datelor din Kaspersky Security Network pentru a analiza linkurile de pe paginile web pe care le deschizi, informându-te cu privire la adrese de web rău-intenționate și colorând URL-urile individuale în funcție de nivelul lor de amenințare.
 • Apărare împotriva malware (doar pentru Windows)Apără PC-ul tău de o varietate de malware periculos și sofisticat, cum ar fi malware „fără fișiere”, care se scrie direct în RAM-ul PC-ului tău, în loc de hard drive
 • Controlul aplicațiilorÎmpiedică aplicații care nu sunt de încredere să acceseze procese de sistem vitale și datele tale personale
 • Browser întărit personalizatDeclanșează alerte pe ecran dacă încerci să vizitezi site-uri considerate periculoase sau potențial periculoase. Efectuează această evaluare folosind o listă de site-uri care au fost atacate anterior și te întreabă dacă vrei să continui sau nu.
Instrumente de confidențialitate
Codifică istoricul de navigare și datele tale online, blocând, în același timp, programelor spion de camere web și aplicații urmăritoare.
 • VPN rapid și inteligentCriptează datele pe care le trimiți și le primești cu un cifru AES pe 256 de biți, împiedicând infractorii să îți citească e-mailurile, fotografiile și detaliile bancare. În plus, îți ascunde adresa IP astfel încât navigarea ta să nu poată fi urmărită, nici măcar de către furnizorul tău de internet.
 • Anti-phishingTe apără de site-uri și e-mailuri imitatoare create de infractori cibernetici pentru a-ți fura identitatea. Identifică înșelătorii sofisticate și îți trimite alerte de avertizare dacă sunt detectate activități de phishing.
 • Navigare privatăBlochează urmărirea de către site-urile web și platformele sociale pe care le vizitezi pe Mac și PC a activităților tale și colectarea datelor tale private. Le împiedică să te vizeze cu reclame deranjante și intruzive.
 • Protecție pentru camere webÎmpiedică accesul neautorizat la camera ta web pe PC-uri cu Window și Mac, astfel încât nimeni să nu te privească la tine acasă. Te alertează când o aplicație încearcă să-ți folosească camera web și îți permite să le blochezi pe cele nedorite sau să acorzi permisiunea celor de încredere.
Protecție pentru acasă
Caracteristici concepute să te protejeze când folosești rețeaua și Wi-Fi și perifericele de acasă.
 • Securitate pentru instrumente de acces de la distanțăTe protejează împotriva preluării controlului PC-ului tău de către hackeri de la distanță prin instrumente de access de la distanță (Remote Access Tool – RAT). Identifică RAT-urile și îți permite să implementezi o listă de RAT-uri în care ai încredere, blocându-le pe celelalte.
 • Apărare împotriva atacurilor de rețeaScanează activitatea traficului de intrare căutând semne de atacuri de rețea pe PC și Mac. La detectarea unui atac, blochează activitatea pe rețea din partea computerului atacator timp de o oră și îți trimite o alertă cu opțiunea de a o bloca mai mult timp.
 • Blocarea reclamelor (doar pentru Windows)Împiedică afișarea pe PC-ul tău cu Windows a bannerelor de site web deranjante și a reclamelor potențial rău-intenționate. Dacă dorești să fie afișate reclame de către anumite site-uri, le poți pune pe lista albă, pentru a continua să vezi reclame când le vizitezi.
 • Protecție împotriva keyloggerelor (doar pentru Windows)Împiedică automat keyloggerele să înregistreze ceea ce tastați pe PC-ul tău cu Windows, contribuind la protejarea parolelor tale, a detaliilor bancare și altor informații confidențiale atunci când le introduci folosind tastatura.
Caracteristici suplimentare
Instrumente pentru îmbunătățirea securității tale, a performanțelor dispozitivelor și a experiențelor digitale.
 • Manager de aplicațiiÎți permite să elimini cu ușurință aplicațiile pe care le consideri neadecvate. De asemenea, Installation Assistant te va sprijini în cursul procesului de instalare de pe web, având grijă să nu instalezi nimic în plus față de programele pe care le-ai selectat.
 • Mod de jocuri (doar pentru Windows)Oferă jocuri fără distrageri, non-stop, executând securitate nedetectabilă. Cu modul „Nu deranja” activat, produsul tău de securitate Kaspersky nu execută scanări și nu afișează notificări. Astfel, te poți uita la filme, te poți juca jocuri sau poți folosi aplicații în ecran complet fără niciun deranj.
 • Securitate rapidă și lejerăÎncetinește cu 15% mai puțin PC-ul tău și scanează amenințările în afara dispozitivului tău, pentru a nu-ți ocupa resursele. Așadar, protecția este simplu de instalat pe dispozitivele tale vechi, precum și pe cele noi și nu te va încetini.
 • Tablou de bord pentru securitate dispozitivelorContul My Kaspersky îți permite să configurezi caracteristici și setări individuale, pentru a-ți putea gestiona securitate de oriunde și a stoca în siguranță codurile tale de activare.

Recenzii ale clienților

Află ce spun clienții noștri despre Kaspersky Internet Security

O licență acoperă toate dispozitivele tale
Selectează un număr de dispozitive pentru a obține protecția generală de care ai nevoie.
01
Instalează cu ușurință pe orice dispozitiv
Deoarece securitatea noastră este lejeră, este simplu de instalat pe dispozitivele tale vechi, precum și pe cele noi.
02
Protejează o combinație de dispozitive
03
Gestionează-ți securitatea dintr-un singur loc
GPS tracking
alerts

Întrebări frecvente

Cum descarc și instalez aplicația?

Descarcă software-ul direct de pe site-ul nostru web. Pur și simplu finalizează achiziția și linkul de descărcare va apărea pe pagina de confirmare a comenzii. Același link de descărcare îți va fi trimis și într-un e-mail de confirmare a comenzii. Reține că vei avea nevoie de codul de activare pentru a folosi aplicația ta de securitate. Acest cod va fi afișat pe pagina de confirmare a comenzii tale și îți va fi trimis și prin e-mail.

Câte dispozitive pot proteja?

Când achiziționezi licența, pur și simplu selectează câte dispozitive vrei să protejezi. Pe parcursul perioadei licenței, poți proteja orice combinație de tipuri de dispozitive, în limita numărului total de dispozitive incluse în licența ta. De exemplu, poți selecta o licență pentru 3 dispozitive pentru a proteja un PC cu Windows, un Macbook și un telefon mobil cu Android. În plus, poți schimba dispozitivele în orice moment, de exemplu scoțând Macbook-ul și adăugând un iPad.

Voi primi cea mai recentă versiune?

Da, vei primi cea mai recentă versiune a software-ului și toate upgrade-urile lansate ulterior, pe perioada abonamentului tău.

Când de repede pot începe să folosesc aplicația?

Poți descărca, instala, activa și începe să folosești software-ul imediat după achiziționare.

Ce metode de plată acceptați?

Acceptăm Visa, Mastercard, American Express și Paypal. Toate tranzacțiile de pe site-ul nostru web sunt complet securizate.

Alege securitatea care ţi se potriveşte

Explorează mai jos caracteristicile de securitate din fiecare dintre produsele noastre

Cerinţe de sistem

Sistem de operare
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 SP1+
 • Mac OS X 10.12 sau o versiune ulterioară
 • Android 5.0 sau o versiune ulterioară
 • iOS 12.0 sau o versiune ulterioară
Cerințe tehnice
 • Conexiune la internet
 • Procesor: 1 GHz sau superior
 • Memorie RAM: min. 1 GB (PC) sau 2 GB (Mac)
 • Spațiu pe disc: min. 1,5 GB (PC) sau 2,6 GB (Mac)
Limbi
 • English
 • French
 • Portugheză (braziliană)